Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

Kundesupport 08-18

Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

Manuel Tandbørste

199kr.


Fjern og forbyg nemt paradentose med den manuelle ioniske tandbørste. Den ioniserende teknologi er klinisk bevist til at reducere paradentose hos patienter, som lider under en af de mest almene tandkødssygdomme.
Product Bullet Point Icon Banebrydende ionisk teknologi
Product Bullet Point Icon 48% mere effektiv end en manuel tandbørste
Product Bullet Point Icon Udskiftelige hoveder
På lager: Vi sender din pakke

Visa Mastercard MobilePay Google Pay Apple Pay Anyday
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Prøv vores fantastiske 91-dages risikofri afprøvning:

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en god oplevelse med et nyt produkt. Derfor har vi gjort det muligt for dig at prøve tandbørsten i over 90 dage helt risikofrit.
Vi ønsker at sikre, at alle, som bruger en Ionickiss tandbørste, er tilfredse, og derfor er din feedback vores højeste prioritet. Husk at du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til din tandbørste.

Ion-teknologien sørger for at plakken og bakterier ikke kan sidde fast på dine tænder. Det betyder at Ionpa Home børster både tænderne og tandkødet mere effektivt end en normal sonisk eller roterende tandbørste. Teknologien er klinisk bevist af bl.a Harvard university og danske tandlæger. Du kan læse mere omkring Ion-teknologien længere nede på siden.

Produktet kommer med:

Et gratis 3 måneders forbrug af tandbørstehoveder, lavet af kvalitetsbørstefibre i genanvendelige materialer.
✔️ 1 Manuel tandbørste
✔️ 1 hoved
✔️ brugsanvisning

Forbyg og reducer paradentose

“Ionickiss original bryder grænserne for hvad en manuel tandbørste kan udrette"

Lider du af paradentose eller tandkødsbetændelse, så er Ionickiss Manuel egnet til dig. Med den ioniske teknologi reducerer tandbørsten paradentose fra dag 1, og frem til at sygdommen helt er fjernet, eller holdt nede til minimalt stadie. 

Ud over at Ionickiss tandbørsten hjælper mod paradentose, så bliver dine tænder også rengjort 48% bedre end ved en normalt manuel tandbørste. 

En tandbørste der er lavet til at holde

IONICKISS Original er lavet til at holde i lang tid. Du skifter blot hovedet ud, når du har lyst. Tandlægerne anbefaler at få en ny tandbørste hver 3. måned for at vedligeholde effekten af tandbørsten. Den problemstilling har vi løst. Du skal nemlig kun skifte hovedet ud i stedet for hele tandbørsten. Det reducerer brugen af plastik og batterier.

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev!
Og få 10% på din næste ordre!
© 2023 Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745