IONPA HOME
795,-
1295,-
Tilbud!

Ionpa Home

Trustpilot 4,5 stjerner.

795kr.

Få det helt store smil frem med Ionpa Home. Tandbørsten, der giver dig sundere mundhygiejne, så både dine tænder og tandkød kan ånde lettet op hver evig eneste dag. Ligesom det burde være

Anbefalet af tandlægerne
25 dages batterilevetid på en opladning
100% vandtæt
Skift mellem 4 børstefunktioner
Lavet i Japan under fairtrade forhold
Blide afrundet børstefibre sikre et sundt tandkød

Vi sender alle køb om

Gratis fragt
30 dages tilfredshedsgaranti

Det siger vores kunder

Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content
Edit Content

Enkelt, lækkert og
ligetil design

Den nytænkende IONPA Home er designet til at være den bedste tandbørste på markedet. Den kombinerer revolutionerende, ionisk teknologi, samtidig med at holde en stilren finesse når det kommer til udseendet. Du kan derfor nyde glæden af at have renere tænder end nogensinde før uden at skulle se på en kluntet tandbørste på badeværelset.

 

REVOLUTIONERENDE TEKNOLOGIER SLÅR SIG SAMMEN

IONPA Home nøjes ikke kun med at bruge den velkendte og højt funktionelle, soniske teknologi. Den har taget skridtet videre ved at bruge ion teknologi til at fjerne plak og tandsten mere effektivt end nogen anden tandbørste på markedet. Kombinationen af de to teknologier, samtidig med at have 4 forskellige programmer, gør at IONPA Home tandbørsten er den førende elektriske tandbørste på markedet.

Tandbørsten er bygget i et letvægtigt børstet Navy blue / pearl white titaniumskabinet med indbygget interaktivt skærm, der viser hvilken funktion du bruger, og hvor meget strøm der er tilbage. Tandbørsten er rar og let i hånden og den minder dig om hvert 30. sekund at skifte til en ny sektion i munden, hvilket sikre, at du får den bedst mulige børstning af dine tænder.

Kusine_800_1080

4 børste-funktioner

“Drevet af sonisk og ionisk teknologi”

Oplev en helt ny måde at børste tænder på med den ultimative kombination af sonisk og ionisk teknologi.

Clean

Funktionen som bliver brugt til den blide hverdags børstning. Med 22.000 mikrovibrationer klarer clean det meste.

White+

White+ bruger 26.000 mikrovibrationer til at fjerne gule pletter og misfarvninger fra kaffe og te. Oplevelsen med White+ kan bedst beskrives som følelsen efter tandlægen pudser dine tænder.

Gumcare

Med en behagelig vibrationsrytme kan dit tandkød få en effektiv, sund massage, der hjælper med at forebygge tandkødsbetændelse og ømt tandkød.

Hiclean

Hiclean hjælper med at fjerne plak fra selv de dybeste kroge i munden. Den bruger et intensivt pulsmønster, som virker effektivt uden at være ubehageligt i munden.

Nemme og billige
Tandbørste­hoveder

Vores tandbørstehoveder er i premium kvalitet, og de holder et kvartal før man skal skifte dem. Når du køber en IONPA Home tandbørste, får du hele 6 måneders forbrug af tandbørstehoveder inkluderet i pakken.

Vi er ved at udvikle en abonnementløsning, så du slet ikke skal tænke på at købe hoveder. Vi vil desuden give dig en rabat, hvis du tegner et abonnement. Det er hvad vi kalder WIN WIN.

Du kan helt selv justere dit behov. Køb din foretrukne størrelse og hårdhed under “Tandbørstehoveder”, så børstehovedet passer til dig.

Faq Ionpa Home

1 IONPA Home tandbørste
2 stk ‘soft’ tandbørstehoveder
1 USB Smart dongle oplader

Ja da! Vi har dokumentation for både den soniske og den ioniske teknologi der bliver brugt af IONPA Home. Du kan læse mere om de kliniske studier ved at klikke her..

Det kommer helt an på dine præferencer. Vi oplever tit, at mange bruger White+ til fortænderne og områder med plak. Herefter bruger de Highclean til de steder, hvor der tit sidder krummer og skidt. Det kan være en god idé, at eksperimentere med hvad der føles og virker bedst. 

Tandbørsten er produceret i Japan under gode forhold for medarbejderne. Japan er kendt for deres kvalitetsproduktion og teknologi. Mærker som Canon, Sony, Epson og Saiko kommer alle fra Japan. Derfor er vi ret stolte over, at vi er med i den helt store brand pulje.

Hvert 30. sekund vil tandbørsten stoppe kort for at minde dig om at skifte område. Det gør den i alt 3 gange inden afsluttende tegn fremkommer.

Til sidst når du mærker tre tydelige vibrationer lige efter hinanden, betyder det, at der er gået de anbefalede 2 minutter. Du kan vælge at børste videre, hvis du stadig føler, at du mangler et område.

Hele tandbørsten kan genanvendes til andre produkter. Alt fra metallet til batteriet og plastikken. Den er lavet, så man kan smide hele produktet i metal, og herefter vil det blive sorteret og genbrugt.

Studier viser, at alt over 26.000 mikrovibrationer begynder at blive for voldsomt for dit tandkød. Prisen og antallet af mikrovibrationer hænger ikke sammen, og det gør effekten sådan set heller ikke. Måden den soniske effekt bliver brugt på har en langt vigtigere betydning. Der har vi sørget for at ramme et sweetspot, som er godt for både dit tandkød og dine tænder.

Tandlægerne anbefaler, at man skifter tandbørste hver 3. måned. Da IONPA Home bruger udskiftelige hoveder, skal du kun nøjes med at skifte hovedet hver 3. måned. Effektiviteten af hovedet forringes efter slid, ligesom alt andet, og derfor har vi gjort det billigt og nemt for dig at købe hoveder, lige når du har behov for det.

Opladeren er lavet så din IONPA home står oprejst, og du kan skubbe til den, uden den vælter. Det er meningen, at den er lidt løs. Det er den, da vi har gjort hullet lidt større, så det er nemmere at rengøre holderen, hvis der skulle komme unødvendigt skidt, der gør at den ikke kan oplade. Det gør det også mere sikkert, i forhold til at tandpasta godt kan klistre meget, og uheldigvis hive opladeren med op, hvis den ikke renses.

Indkøbskurv
Gå til toppen