Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

Kundesupport 08-18

Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

FAQ

Generelt

Har I dokumentation på de kliniske test?

Ja da! Vi har dokumentation for både den soniske og den ioniske teknologi, der bliver brugt af IONPA Home. Du kan læse mere om de kliniske studier her

Hvordan fungerer jeres risikofrie afprøvning?

Helt simpelt. Du kan købe tandbørsten og afprøve den i op til 14 dage. Hvis du ikke er tilfreds, kan du sende varen retur og få pengene tilbage.
Du kan yderligere få helt op til 90 dage returret, hvis tandbørsten ikke er pakket op.

Hvor lang tid har jeg garanti på min tandbørste?

Du har 2 års reklamationsret. Hvis der skulle være noget galt med dit produkt, som skyldes fejl fra vores side, så får du en splinterny sendt 1-3 dage efter, vi har godkendt returneringen.

Fragt og levering

Kan det passe, jeres fragt er gratis på tandbørster?

Det kan du tro! Vi har lavet det super nemt at bestille tandbørsterne. Hvis man ikke er glad for DAO, så kan man betale et meget lille beløb, for at få pakken leveret med Postnord eller en af vores andre fragtmuligheder.

Hvad er leveringstiden?

Du kan forvente at din pakke kommer indenfor 1-3 hverdage. Vi pakker altid vores pakker fra 06-17, så hvis du bestiller inden da, så kommer din pakke hurtigere end forventet.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Dankort/visa, Mastercard, Apple pay, Google pay, Mobilepay, Klarna, Viabill og helt gammeldags Giro kort. Har du en anden foretrukken betalingsløsning, så imødekommer vi dig gerne. Kontakt vores kundeservice i det tilfælde.

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev!
Og få 10% på din næste ordre!
© 2023 Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745