Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

Kundesupport 08-18

Fremragende

Dansk firma

Japansk kvalitet

Produkt dokumentation

Her kan du bl.a finde info omkring teknologien bag Ionickiss & de mange studier bag IONICKISS

IONICKISS

Japansk firma siden 1977, kendt i hele asien, USA og nu europa for deres høje standard indenfor tandbørster.

300 millioner

solgt på verdensplan

Patenteret teknologi

Markedsførende på teknologi

Klinisk bevist

Dokumenteret tandbørste
Et suverænt produkt jeg uden tvivl ville kalde min vigtigste investering. Sjældent har et produkt så meget potentiale i et så fastlåst marked.
Ib Dyhr Nørholm
Stifter/investor Whiteaway, Skousen & Japan Photo

Patenteret ionisk teknologi

Revolutionerende teknologi indenfor mundhygiejne & den faglige dentale sektor
  1. De menneskelige tænder er negativt ladet. Bakterier og madrester, der bliver tilbage mellem tænderne, er også negativt ladet

  2. Spyt i vores mund er positivt ladet og fungerer derfor som et bindeled mellem vores negativt ladet tænder og madrester. Det er i den her process at plak dannes og sætter sig fast på tænderne via den positive ladet spyt (bindeledet)

Ionickiss i praktis

  1. Hold børsten. Rør ved metalpladen med en våd finger, og ioniseringen går igang

  2. IONICKISS tandbørsterne frigiver negative ioner, som ændrer spyttets polaritet og bryder bindingen, der er mellem tænderne og bakterierne (plakken).

  3. Ved at benytte ionisering fjerner IONICKISS tandbørsterne effektivt gamle plakaflejringer. De renser også tænderne for madrester og bakterier uden at forstyrre balancen af bakterier i munden, hvilket er afgørende betydning for mundhygiejnen.

    Med den manuelle model fremviser studier, at de renser op til 48% mere effektiv end en normal manuel tandbørste.
    De soniske modeller (Ionpa travel/home) er klinisk dokumenteret til at de rense 100% mere effektiv end nogen anden sonisk tandbørste.

Plakreducering

Ionickiss’ ion-teknologi er som nævnt bevist at være mindst 48% mere effektiv end konventionelle tandbørster. Den bryder ionbindingen mellem den negativt ladede tand og den positivt ladede plak, hvilket giver en dybere rengøring. På billedet ses der et udklip af studiet bag reduceringen af plak.

Reduktion af gingivitis

Ionickiss er ikke kun effektivt mod plak, men også mod tandkødsbetændelse, hvilket giver dine patienter en sundere mund. Denne tabel viser en sonisk sat op mod en ionisk, og selv om den ioniske får en lavere reduktionsprocent end den soniske, så er det vores originale tandbørste som er blevet brugt til denne test. Vi har tandbørsteserien “Ionpa”, som udnytter både sonisk og ionisk teknologi.

Effektiv virkning ved molarområderne

Molarområderne er ofte de sværeste områder at rengøre effektivt. Med de soniske & ioniske tandbørser fra IONICKISS, fjernes plak markant bedre fra disse områder. Det kliniske studie: “Clinical comparison of an electric-powered ionic toothbrush to a manual toothbrush in a plaque reduction: randomized clinical trial” som blev offentliggjort i “International Journal of Dental Hygiene” konkluderede, at på grund af både elektrisk kraft og ion aktivering blev plakfjernelseseffektiviteten forbedret i molarområdet, som viste lav tilgængelighed for tandbørster.

Udskiftelige tandbørstehoveder

Vores tandbørster har udskiftelige hoveder i forskellige hårdheder, størrelser og farver tilpasset det individuelle behov. vi har tre tilgængelige hårdheder. Normal, Soft, Ultra soft. Vi har også et stort udvalg af farver, som gør at den enkelte kan få lige præcis det hovede de ønsker til deres Ionickiss tandbørste. 

Kommercielt

Er du interreseret i at få et indblik i det kommercielle? du kan tilgå vores kommercielle side direkte ved at trykke på knappen nedenfor
Gå til kommercielt

Har du et spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvarer dine spørgsmål.
Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev!
Og få 10% på din næste ordre!
© 2023 Friis Appliances ApS. All rights reserved.
CVR: 43270745
Made by Elige